Weekwatchers blijven extra maand in Deinze

Iedere week overloopt Ruben Van Gucht op zaterdag tussen 8 en 10 u. met een Weekwatcher de grote en kleine actualiteit van de week. Ook in juni wordt het programma live uitgezonden vanuit wielercafé Het Groot Verzet in Deinze. Wie een uitzending live wil meemaken kan tickets kopen via www.deinze.be/weekwatchers

Wekelijks overloopt Ruben Van Gucht tijdens het Radio 2-programma ‘De Weekwatchers’ de actualiteit van de week met enkele gasten. In mei en juni doet hij dat elke zaterdag vanuit wielercafé Het Groot Verzet in dienstencentrum Leiespiegel in de Brielstraat in Deinze. 

Wil je graag een uitzending live meemaken en genieten van een lekker ontbijt en een bezoek aan het mudel (museum van Deinze en de Leiestreek)? Bestel dan hier jouw tickets. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt en inschrijven is verplicht.

Praktisch

Data uitzendingen: 14, 21 en 28 mei (reeds uitverkocht) en 4, 11, 18 en 25 juni

Uren: ontvangst met ontbijt vanaf 7.45 u., uitzending Weekwatchers van 8 tot 10 u. – vrij bezoek aan mudel vanaf 10 u.

Locatie: wielercafé Het Groot Verzet, Brielstraat 2C, 9800 Deinze (achterzijde dienstencentrum Leiespiegel)

Parking: gratis ruime parking ter hoogte van de Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Prijs: 15 euro per persoon, inclusief ontbijt en vrij bezoek aan mudel

Info

www.deinze.be/weekwatchers 

https://radio2.be/programmas/de-weekwatchers

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...