AVS Balloonmeeting stad Deinze

Vorig jaar werd voor het eerst de AVS Balloonmeeting in hartje Deinze georganiseerd. Dit was geen sinecure want pas luttele weken ervoor waren we zeker dat we met de voorbereidingen konden starten.

Dit jaar loopt alles weer eerder “normaal”. De pandemie is nog wel niet voorbij maar we hebben nu toch veel minder restricties zodat we een volwaardige meeting kunnen organiseren. Kleurrijke ballons starten op de Brielpoortparking om over het mooie land van Nevele en omstreken te varen en de animatie gaat door op het evenementenplein.


De meeste ballonvaarders komen uit Vlaanderen, maar er is toch ook al interesse uit het buitenland. Zo hebben ze toch al een paar Britse ballonvaarders die naar onze contreien afzakken.

Naar traditie is evenement weer helemaal GRATIS. Dit uiteraard dankzij de partners, Stad Deinze, AVS en de vele sponsors.

De luchtballonnen blijven de hoofdattractie van het event. De verschillende kleuren, types, volumes en vormen blijven tot de verbeelding spreken. De kinderdroom om te vliegen is binnen handbereik, het opstijgen met een zucht en meevaren met de wind spreekt jong en oud aan.
Niet alleen het zien opstijgen van de ballonnen is leuk, maar tijdens de meeting krijgen de mensen extra info over de ballonnen, hun passagiers of krijgen ze leuke anekdotes te horen van de piloten.

Wat de balloonmeeting in Deinze mee uniek maakt zijn de 10-tallen kermisattracties.
Voor alle leeftijden is er iets te beleven op de kermis, zwiermolen, botsauto, visspel, muntensteken, … het kan allemaal tijdens de balloonmeeting.

Zaterdag 13 augustus (gratis toegang)

17:00 uur: Poppenshow

18:00 uur: Mega Mindy

18:30 uur: Show modelballonnen

19:00 uur: Opstijgen ballonnen

20:00 uur: Fifties fever

22:00 uur: Nightglow

Zondag 14 augustus (gratis toegang)

16:00 uur: Tovershow

18:00 uur: K3

18:30 uur: Show modelballonnen

19:00 uur: Opstijgen ballonnen

20:00 uur: Belgian Quo band

Meer info: https://avsballoonmeeting-staddeinze.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...