VOS – aftrap 9 september

Vanaf 9 september trekt Han Coucke alle registers open om samen met Jits Van Belle en een rits andere “dieren” een nieuwe, hedendaagse, grappige, venijnige bewerking te spelen van Reinaert de vos onder de allesomvattende titel VOS!

Tekst en regie zijn van Dimitri Leue, wonderbaarlijke theatermaker.
Tickets  en data : www.vosdeinze.be

Allerlei Deinzenaren (en enkele inwijkelingen :-)) spelen de dieren : John Lammertijn, Sylvie Dekens, Frederik Van Laere, Judith Verzele, Debora Verzele, Eva Degeyter, Franky Bakeland, Fien Dhont, Gilles Lavent, Eline Vanlerberghe, Rita Vancaneghem, Tim Verleyen, Lisa De Lange – toneelmeester Patricia Minne en Caroline van Bellingen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...