Jong N-VA Deinze organiseert Donsa quiz

Na twee geslaagde edities organiseert Jong N-VA Deinze op zaterdag 29 oktober opnieuw een gezellige quiz onder de nieuwe naam “Donsa quiz”, verwijzend naar de oude naam van Deinze.

Volgens voorzitter Aelön Messiaen is er daarnaast trouwens nog een verandering. “Zo was er 1 quizmaster tijdens de eerste editie, waren het er twee vorig jaar en zullen er nu meerdere zijn! En alsof dat nog niet genoeg is mag men er zich aan verwachten dat het gekende namen zijn, zowel binnen Deinze als ver daarbuiten! De ingrediënten voor het perfecte avondje uit blijven wel dezelfde: humor, muziek en interessante weetjes waarbij we het politieke onderwerp tot een minimum behouden”, aldus Aelön. “Jong of oud, iedereen is welkom voor deze uiterst amusante avond waarbij mooie prijzen te winnen zijn met ook voor iedere deelnemer een extra attentie.”

De quiz gaat door in zaal Ter Wilgen in Petegem-aan-de-Leie en deelnemen kost €20 per groep met ploegjes van 3-5 personen. Inschrijven kan via de facebookpagina van Jong N-VA Deinze of door een mailtje te sturen naar [email protected] en dit voor 22 oktober.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...