Ligo, centrum voor basiseducatie, vliegt er weer in!

Heb je het nog moeilijk om te werken met je smartphone? Blokkeer je bij het werken met bepaalde apps? Of wil je eindelijk aan de slag met een computer, een e-mailadres aanmaken, iets leren opzoeken op het internet? Ben je niet lang naar school gegaan en heb je soms wat meer tijd nodig om iets onder de knie te krijgen? Dan is Ligo er voor jou!

Donderdag, 22 september start Ligo met een cursus ‘starten met je smartphone’. De cursus bestaat uit 8 lessen op donderdagnamiddag.

Op 6 oktober start de cursus ‘starten met de computer’. Deze cursus bestaat uit 10 lessen die doorgaan op donderdagvoormiddag. Beide cursussen gaan door op de  eerste verdieping van LDC zeventiendorpen-Ghesquièrestraat 15 in Deinze.

Heb je interesse? Bel dan even naar 09/224 24 12, zodat we je kunnen aanmelden en verder afspreken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...