Gratis Tai Chi proeflessen Deinze

Voor mensen die zoeken naar diepgang in hun leven kan Tai chi een boeiende en verrijkende ervaring zijn.
Iedereen is welkom om te komen proeven van deze mooie bewegingskunst. Er is geen voorkennis nodig.

De lessen gaan door in de turnzaal van basisschool De Kleurenplaneet (ingang via Schutterijstraat).
Jonge mensen kunnen starten vanaf ongeveer 16 jaar.

Je bent welkom op een gratis proefles te volgen:
Dinsdag 31 januari 2023 van 19:30 tot 21:00
Vrijdag 3 februari 2023 van 19:30 tot 21:00

Graag vooraf inschrijven via [email protected]

bericht: Wat kan je verwachten als je begint met Tai Chi?
De geleidelijke verdieping die Tai Chi kan bieden begint op het niveau van je lichaam: Je leert oefeningen aan om je lichaam te ontspannen en vervolgens te coördineren. Het bloed, het lymfevocht, de energie circuleren vrijer en meestal zal de gezondheid sterker worden. Met een diepe concentratie leer je hoe je op een vloeiende manier de bewegingen kan uitvoeren, je leert luisteren naar je lichaam en je geest met je lichaam verbinden. Je leert hoe je onder druk van je dagelijks leven in staat bent om een goede gebalanceerde toestand te behouden.

Een rustige geest en een ontspannen lichaam zijn de beste toegangswegen naar je eigen interne wereld. Je leert de innerlijke realiteit kennen en van daaruit kan je bewuste keuzes maken in je leven. Keuzes die je helpen om bepaalde patronen in je leven te veranderen, keuzes die je vrijheid en ademruimte geven. Je bouwt innerlijke sterkte op, waardoor je je rustiger en meer ontspannen voelt, ook als de uiterlijke omstandigheden moeilijk of lastig zijn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...