#sportersbelevenmeer-award

De dienst Sport en Recreatie van de stad Deinze ontving op woensdag 7 december in het Sport Vlaanderen Centrum in Gent de #sportersbelevenmeer-award. Sport Vlaanderen daagde in 2022 opnieuw alle sportdiensten uit om extra beleving toe te voegen aan hun initiatieven en zo hun inwoners aan het sporten en het bewegen te zetten.

Sportstad Deinze diende hiervoor een dossier in die voldeed aan de vooropgestelde criteria. Activiteiten zoals andersvalidensport, Doe-aan-Sportbeurs i.s.m. de sportclubs, scholenveldloop, gezondheidswandeling voor senioren en het wekelijkse sportaanbod werden gesmaakt door de jury. Hierdoor mag de stad Deinze zich opnieuw fier één jaar lang #sportersbelevenmeer-stad noemen.

Foto van links naar rechts (sportmedewerkers en de schepen bevoegd voor sport):

Boris Roobaert, Hanna Gevaert, Annabel Gunst, schepen Sofie D’hondt, Jasmien Soetaert.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...