Brielpoort Deinze wordt opnieuw Handlestempel

Op zondag 5 februari wordt de Brielpoort in Deinze opnieuw omgetoverd tot een grote ropeskippinghal. RSC The Handles neemt na de gekende 2 jaar opnieuw de draad op en organiseert dan hun eetfestijn. Lekker eten en demonstraties van alle skippers zijn nog steeds het gekende recept. Côte à l’os, zalm, Ardeens gebraad of groenteburger en voor de kinderen balletjes in tomatensaus of een frikandel.

Het thema dit jaar is ‘een avondje TV’. Elke demonstratie heeft een link naar een TV-programma. Je kan dus met je tafelgenoten raden over welk programma het gaat. En doorheen de show kan je ook meespelen met ‘The masked trainer’. Enkele trainers trokken hun masker aan en zijn te ontdekken via hun filmpje. Zingen gaan ze (gelukkig) niet doen.

Het belooft opnieuw een leuke namiddag te worden met reeds meer dan 600 inschrijvingen. Er is nog plaats en je kan nog inschrijven tot zondag 29 januari.

Het bestuur en trainers kijken er al naar uit om jullie massaal te ontvangen en er opnieuw een leuk feestje van te maken. Inschrijven kan via www.thehandles.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...