Nieuwjaarsreceptie vindt plaats in de Brielpoort

De nieuwjaarsreceptie voor inwoners op zondag 8 januari van 11 tot 13 uur heeft wegens de voorspelde regen plaats in de Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9 in plaats van op de Markt. Alle Deinzenaars zijn welkom om samen te klinken op het nieuwe jaar.

De nieuwjaarsreceptie voor de inwoners op zondag 8 januari van 11 tot 13 uur zou plaatsvinden op de Markt in Deinze, maar door de voorspelde regen zal het event plaatshebben in de Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9.

Aan diverse kraampjes kan je drankjes en streekgebonden lekkers krijgen. Bij aankomst ontvang je twee consumptiebonnen, waarvan elke bon goed is voor een drankje of een hapje naar keuze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...