Valentijnsontbijt Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw

Ook dit jaar is Open Jeugdwerk Z.O.M. vzw – een onafhankelijke en gratis jeugdbeweging uit Groot-Zulte – weer van de partij om Valentijn liefdevol te ondersteunen!

Op zondag 12 februari 2023 zullen we opnieuw onze heerlijke en goedgevulde valentijnsontbijtpakketten aan de deuren in en rond regio Zulte leveren.

De ontbijtpakketten kunnen vanaf nu besteld worden voor slechts 10 euro per persoon via de medewerkers van Open Jeugdwerk of via onze website: valentijnsontbijt.openjeugdwerk.be! We beschikken ook over een deluxe pakket voor 2 personen voor 30 euro per pakket. Wees er snel bij! We beschikken slechts over 100 deluxe pakketten! Op de standaard pakketten staat uiteraard geen limiet.
Vanaf 1 februari 2023 bestellen is ook nog mogelijk, maar dan aan de prijs van 12 euro per persoon. Bestellen kan tot en met 8 februari 2022.

We leveren zeker aan de volgende gemeenten: Zulte, Olsene, Machelen a/d Leie, Deinze, Waregem, Kruisem, Deerlijk, Harelbeke, Sint-Eloois-Vijve, Dentergem en Oudenaarde. Indien de gemeente waar u een ontbijtpakket wil laten leveren hier niet tussen staat, dan kan u contact opnemen met mede-organisator Zoë Stuyve via 0496/44.26.66 of mede-organisator Laura Beeckman via 0474/63.54.03.

Met veel liefde,

Het OJ-team!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...