Extra zwemplezier in zwembad Palaestra

Binnenkort is er extra zwemplezier mogelijk in zwembad Palaestra. De glijbaan is terug toegankelijk en vanaf de week van 1 februari kan er op zondag doorlopend gezwommen worden van 8u. tot 16u. De kassa van het zwembad is wel gesloten van 12u. tot 13u. 

“Het nieuwe jaar start met extra zwemplezier in Palaestra” stelt schepen van sport Sofie D’hondt. “Vanaf dinsdag 10 januari is de glijbaan terug toegankelijk. Het trappenstel was een tijdlang afgekeurd, maar dit euvel werd nu verholpen. Vanaf begin volgende maand sluit het zwembad bovendien niet langer over de middag op zondag. Je kan er doorlopend zwemmen op zondag van 8 u. tot 16 u., waar dat vroeger van 8 u. tot 12 u. en van 14 u. tot 18 u. was. We pasten deze regeling aan omdat we merkten dat heel wat zwemmers vragende partij waren om over de middag door te zwemmen, en daar geven we graag gevolg aan. Hou er wel rekening mee dat de kassa gesloten is tussen 12 u. en 13 u.” besluit schepen D’hondt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...