Extra ondernemers gezocht voor HUP/HUB

Op 15 mei 2021 ging HUP/HUB in de Tolpoortstraat open, een netwerkplek voor startende ondernemers. Er zijn drie grote winkelruimtes en zes pop-upshops. Er komen nu drie units van 16 m² vrij. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden bij de dienst Omgeving.

In 2019 kocht de stad de handelsruimte in Tolpoortstraat 66 bus 1 aan om er HUP/HUB in onder te brengen, een netwerkplek voor startende ondernemers. Op 15 mei 2021 ging het cascopand open. De winkelruimte van 776 m² heeft een ideale commerciële ligging en biedt heel wat mogelijkheden.

“HUP/HUB is bedoeld als springplank voor jonge ondernemers die zo op een betaalbare manier kunnen starten met hun eigen zaak”, klinkt het bij Filip Vervaeke, schepen van lokale economie. “Er is ruimte voor een divers aanbod zoals een mix van eten en drinken, creatieve ateliers, kunst, kledij, decoratieartikelen, … Hoe meer aanbod en beleving, hoe meer er valt te ontdekken, hoe meer mensen naar Deinze komen winkelen. De openingsuren van HUP/HUB zijn op woensdag en vrijdag van 12 tot 18 u., en op zaterdag van 10 tot 18 u.“

Het contract met Crealief, Atelier 9A en RS Design loopt af, waardoor er drie pop-upshops van 16 m² (1 is nu al vrij, 1 komt eind januari vrij en 1 eind februari) ter beschikking komen. De pop-ups kunnen worden gehuurd per drie maanden voor 300 euro/maand (water, elektriciteit en publieke wifi inbegrepen). Verlenging is mogelijk.
Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de vrijgekomen ruimtes kunnen zich melden via [email protected] of 09 381 07 04.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...