Beleef Danilith Nokere Koerse

 Op 15 maart start Danilith Nokere Koerse terug op de Markt van Deinze. Mits reservatie kan je tussen 8 en 10 uur terecht in de foyer van Leietheater voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Een ticket kost 30 euro, inclusief een toegangsticket voor de aankomst op Nokereberg (ter waarde van 5 euro).

Op woensdag 15 maart strijkt de wielerkaravaan van Danilith Nokere Koerse terug neer op de Markt van Deinze. 

“Om de koers van begin tot einde te beleven, organiseren we een uitgebreid ontbijtbuffet” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor evenementen. “Mits reservatie kan je tussen 8 en 10 uur terecht in de foyer van Leietheater voor een heerlijk ontbijt (chocoladekoek, croissant, diverse mini-pistolets, yoghurt, kaas, ham, brie, salami, omelet, fruitsalade, vers fruit, boter, choco, confituur, fruitsap, koffie en een glas bubbels). Tijdens het ontbijt kan je genieten van een interview met Deinse ex-renner Jaak De Boever. Om 10.15 uur maak je de start van de vrouwenwedstrijd mee vanop de eerste rij. Daarna snuif je de sfeer op in het rennersdorp op de Markt en zie je de mannen vertrekken om 12.45 uur.” Praktisch
Een ticket kost 30 euro, inclusief een toegangsticket voor de aankomst op Nokereberg (ter waarde van 5 euro). Tickets kan je uiterlijk op 8 maart aankopen op de website van de stad.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...