Passe Parole, de wielerpodcast uit Deinze

Passe Parole is een tweewekelijkse wielerpodcast, gehost door Louis en Aaron, en afkomstig uit Deinze. In deze podcast praten de hosts over de wereld van wielrennen, zonder zich te richten op specifieke races of evenementen.

Passe-Parole podcast

De focus ligt op de achtergrondverhalen en de cultuur van het wielrennen, in plaats van op de resultaten en prestaties van individuele renners. Vanuit het eigen fietservaringen nodigen ze gasten uit waar ze zelf nieuwsgierig naar zijn. Dit maakt de podcast uniek in de wereld van wielermedia, die vaak gericht is op de meest recente wedstrijden en de prestaties van de toprenners.

Passe Parole is een interessante en verfrissende kijk op het wielrennen voor liefhebbers van de sport. De hosts hebben een ontspannen en informele presentatiestijl, waardoor luisteraars zich snel op hun gemak voelen en deelnemen aan het gesprek. Geen afgeborsteld Nederlands, maar af en toe een kwinkslag naar hun Deinse achtergrond.

De podcast richt zich op een breed publiek, van casual fans tot fanatieke volgers van de sport. Dankzij de verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder geschiedenis, cultuur en technologie, is er voor elk wat wils. Hun gasten gaan van Operational Managers in World Tour-ploegen tot Ultraracers en fietsverzamelaars. In hun Passo di Parole-rubriek worden fiets en reistips afgewisseld met leuke anekdotes van de gast.

Passe Parole is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in het wielrennen en op zoek is naar een nieuwe, verfrissende blik op deze fascinerende sport. Abonneer je nu op de podcast en ontdek de veelzijdigheid van het wielrennen vanuit onze lokale Deinze.

Passe Parole op Instagram

Passe Parole te beluisturen via Spotify

Passe Parole te beluisteren via Apple Podcasts

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...