Succesvolle eindejaarsactie Deinze Winkelstad

Deinze Winkelstad vzw organiseerde eind 2022 in samenwerking met Stad Deinze zijn traditionele eindejaarsactie. Op woensdag 8 februari werden 200 winnaars geloot uit 13.211 deelnameformulieren. De gelukkigen winnen een digitale Deinse cadeaubon ter waarde van 100 euro die ze kunnen besteden bij meer dan 200 Deinse handelszaken. 

Onder de slogan Kom tijdens de eindejaarsperiode shoppen in Deinze en win! organiseerde Deinze Winkelstad in samenwerking met Stad Deinze tussen 10 december 2022 en 7 januari 2023 een eindejaarsactie met een prijzenpot van 20.000 euro. Bij een aankoop in een deelnemende Deinse handelszaak kreeg je een deelnameformulier. Ingevulde formulieren kon je deponeren in het dienstencentrum Leiespiegel of in het gemeentehuis Nevele. Er werden maar liefst 13.211 deelnameformulieren verzameld tegenover 10.028 in 2021. 

Op 8 februari had de prijstrekking plaats. Er werden 200 winnaars geloot die een digitale Deinse cadeaubon winnen ter waarde van 100 euro. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig en kunnen gebruikt worden bij meer dan 200 Deinse handelszaken.

“De actie was een groot succes! Door Deinse cadeaubonnen aan de winnaars te geven, promoten we het lokaal winkelen en steunen we de lokale handelaars” zegt Hans D’Hulster, voorzitter van Deinze Winkelstad. Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor Lokale Economie, vult aan: “We hebben afgelopen jaar gemerkt dat de digitale cadeaubonnen van Stad Deinze een groot succes zijn. Bij de 203 geregistreerde handelaars op grondgebied Deinze is voor maar liefst 275.000 euro betaald met een Deinse cadeaubon. Elke handelaar in Deinze kan zich gratis registreren op het cadeaubonprogramma, beheerd wordt door de dienst Lokale Economie.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...