Zondag 19 februari zaal Brielpoort te Deinze 23ste Cd & platenbeurs met ook inbegrepen boeken en strips beurs.

Menige nationale en internationale groepen en artiesten traden er reeds in het verleden in de Brielpoort op. Om deze muzikale reputatie in ere te houden zullen wij, vzw R.T.P. op zondag 19 februari 2023 een heuse CD & platenbeurs organiseren ter promotie van de muziek en al haar facetten. We organiseren dit voor de 23ste maal.

Op deze zondag moet gewoon elke muziekliefhebber van gelijk welk genre zich ongetwijfeld richting Brielpoort begeven, want daar vindt de 23 editie plaats. Wij proberen een paradijs voor de muziek liefhebber te creëerden. Standjes met alternatieve muziek tot retro house en klassiek zullen aanwezig zijn.

 De zaal zal vol staan met stands uit binnen-en buitenland en er zal dus een zeer ruime keuze zijn van CD’s en langspeelplaten (LP’s). Door het ruime aanbod zijn de verkoopprijzen vrij laag wat het extra intersant maakt. Er zal ook een ruim aanbod DVD-film aanwezig zijn.

Zowel voor nieuw als tweedehands vindt men er zijn gading. Het interessantste aanbod uit de internationale stocks wordt er samengebracht door de verkopers. Er staan zowel professionele als particulieren met stands. Ook is er aandacht voor zeldzame en exclusieve limited edition cd’s of lp’s, DVD’s., zeldzame platen persingen en zo meer. Men kan er typische attributen vinden beter genoemd verzamelobjecten zoals promomateriaal en fanclubmemorabilia. Zo komt er iemand met metalen emaille borden van artiesten staan. Een echte muziekfan herkent men aan het feit dat hij/zij niet downloaden maar graag het origineel in zijn bezit heeft. Een originele release heeft nog steeds de meeste uitstraling. Het verhaal eerst was er de lp, later de cd, de dvd en tegenwoordig digitaal. Toch heeft het krakend plaatje nog niet per se aan waarde ingeboet bij de echte muziekliefhebber en – verzamelaar. De kunstvolle hoezen stralen immers vaak iets bijzonders uit. In de house- en technowereld zijn platen trouwens nooit weggeweest. Ze zorgen er immers voor dat er optimaal gemixt kan worden. Ook D’Js kwamen in het verleden wel eens de beurs bezoeken.

Indien U trouwens thuis zelf noch menige oude platen, CD’s of boeken/strips hebt die U wenst van de hand te doen, dan kunt U steeds vrijblijvend informeren voor een standplaats.

Tot slot is er de ruime de integratie van een boekenbeurs. Zowel leesboeken als strip zijn er te vinden.

De afdeling boeken en strips. Nooit voorheen schreven zoveel standhouders met boeken en strips allerhande in. Met een (zeer ruim) aanbod aan boeken/strips zullen de liefhebbers keuze te over krijgen om een deftig leesstuk te kunnen vinden.  De meeste exemplaren zijn echter 2de hands zodat een kleine aankoopprijs tot de mogelijkheden behoord. Voor een boek van Harry Potter of tot Herman Brusselmans kan men komen zoeken. Heb je meer interesse in film en oorlogsliteratuur geen probleem. De afdeling strips bevat zeldzame druks en oplagen. Of je nu van een triller-roman-science fiction-wetenschap en/of stripboek houdt deze beurs bied je een kans om boeken aan te schaffen tegen een lage prijs.

Kortom, op deze CD & platenbeurs en boekenbeurs zullen diverse muziekliefhebber hun gading vinden!!!    350 m exposanten!

Afspraak op zondag 19 februari 2023!!! De deuren openen om 9u00 en de beurs eindigt om 17u30.

De ingangsprijs werd tot een minimum herleid en bedraagt slechts 3,00 euro vanaf 9u30. Wie als VIP binnen wil kan dat vanaf 8u00 echter tegen wel 10,00 €.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...