KMSK Deinze blijft in de Dakota Arena

Ondanks de nederlaag van zaterdag en de niet-kwalificatie voor de Promotion Play-Offs, mogen we al het harde werk dat sinds het begin van het seizoen is verricht niet vergeten. Na een ingewikkelde start van het seizoen, heeft de ploeg de competitie spannend kunnen houden tot de allerlaatste speeldag van het reguliere seizoen.

Na de trainerswissel, waaide er een nieuwe wind door onze Dakota Arena. Sindsdien heeft de club 7 thuiswedstrijden gespeeld, waarvan 5 mooie overwinningen. Dit toont aan hoe belangrijk het is om thuis te spelen, in ons stadion, met de onvoorwaardelijke steun van onze trouwe supporters, sponsors en vrijwilligers.

Serge Beerens (CEO, KMSK Deinze): “Zoals jullie het de laatste weken hebben kunnen volgen, heeft de directie van de club de stadionkwestie meermaals besproken met de Stad Deinze en de voorzitter Denijs Van De Weghe. Allen waren erop gebrand om KMSK Deinze in de Dakota Arena te houden.

Na analyse van zowel de financiële als de sportieve aspecten, maar ook rekening houdend met de constructieve gesprekken met onze supporters en stakeholders, heeft onze board of directors besloten om de Dakota Arena aan te duiden als stadion in het licentiedossier. “

De club kan zo in alle sereniteit, stabiliteit en met ambitie werken aan het seizoen 2023-2024.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...