“Rock the Circus” te Deinze

Na een succesvolle tournee met meer dan 150.000 bezoekers in 2022, presenteert Circus Barones dit jaar een geheel nieuwe show onder de noemer “Rock the Circus”. Artiesten van maar liefst 10 verschillende nationaliteiten worden verenigd in een 2 uur durende voorstelling, die geen moment zal doen vervelen.

Spanning & sensatie is verzekerd met de flitsende messen- en kruisboog-act van Harley Quinn en de Joker. De Zuid-Amerikaanse waaghals Leo Navas vliegt ook dit jaar door de nok van de circustent met een bij hen nog nooit eerder vertoond luchtnummer. Geen klassiek circus zonder dieren. Naast de eigen honden, geiten & katten, brengen ze een unieke papegaaien-act van het Duo Medini uit Italië. Bontgekleurde ara’s zullen rakelings over het publiek zweven. Ook Miss Veronica zoekt het hogerop in de circustent. Hangend aan haar eigen haar, zweeft ze door de tent.

Met veel precisie balanceert de Hongaarse Jennifer Szilágyi op het slappe koord. De charismatische tempojongleur Dante Rodriguez houdt, met gemak, tot wel 8 ringen in de lucht. Uit Tsjechië komt het Duo Wolf. Zij vertonen hun kunsten aan de strapaten. Een vorm van luchtacrobatiek die naast lenigheid, vooral veel kracht vereist. Ze zijn enorm trots dat ze het trio Csaszar uit Boedapest hebben weten te strikken. Hun saltorijke wipplanknummer schitterde reeds in de meest gerenommeerde circussen & variétés wereldwijd. Onmisbaar geworden is hun clownstrio “Los Patatos”. Benieuwd naar wat clowns Patat, Patatina & Patoto dit jaar gaan brengen?

Kortom ze brengen meer dan ooit een moderne voorstelling, zonder aan de klassieke waarden van het circus te raken. In 2022 investeerden ze bovendien in een uitbreiding van de belichting en een volledig nieuwe muziekinstallatie. Dit alles moet bijdragen tot een aangename circuservaring voor jong en oud.

Circus Barones is momenteel het enige traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap.

“We will rock you” met hun nieuwe productie 2023!

Voor ticketverkoop zie op www.circusbarones.com

Voorstellingen:

Van woensdag 15 maart 2023 t/m zondag 19 maart 2023

Woensdag 15 maart om 15 u

Vrijdag 17 maart  om 18 u 

Zaterdag 18 februari om 15 u en om 18 u

Zondag 19 maart om 11 u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...