April Maand van de Markt

April is Maand van de Markt. Ook Stad Deinze neemt opnieuw deel. De marktkramers en de beleving rond de wekelijkse markt wordt in de kijker geplaatst. Doe je inkopen op onze markten, spaar mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen.

Wie zijn inkopen op onze markten doet, kiest voor de kwaliteit en versheid van het lokaal aanbod. Ook niet-frequente marktbezoekers willen we hiervan overtuigen en zo stimuleren om de markt en de beleving errond te (her)ontdekken.

Tijdens de Maand van de Markt wordt kopen op onze markten beloond. Per aankoop krijg je een stempel op je spaarkaart. Eens vol kan je deze spaarkaart deponeren in de wedstrijdurne op de respectievelijke markt. Hieruit worden dan de winnaars getrokken. Sparen kan via een spaarkaart, verkrijgbaar bij de handelaars op de markt of digitaal op je smartphone via de wedstrijdapp (te downloaden via www.maandvandemarkt.be).

Deelnemende wekelijkse markten in Deinze:

  • Markt Deinze: iedere woensdag van 8 tot 12 u.
  • Kastanjelaan Petegem: iedere zaterdag van 8 tot 12 u.
  • Centrum Nevele: iedere vrijdag van 8 tot 12 u.
  • Centrum Hansbeke: iedere dinsdag van 8 tot 12 u.
  • Centrum Landegem (Boerenmarkt): iedere vrijdag van 15 tot 18 u.

De Maand van de Markt is een samenwerking tussen de vijf Vlaamse Provincies, OC West en de Vlaamse Federatie Ambulante Handel. Meer informatie vind je op www.maandvandemarkt.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...