Vive le Vélo opent pop-upstore in Deinze om de fietscultuur te vieren

De stad Deinze verwelkomt deze zomer de pop-upstore van “Vive le Vélo”. Met de opening op vrijdag 2 juni om 12u markeert deze tijdelijke winkel het begin van een feestelijk seizoen voor fietsliefhebbers. Gelegen in de Tolpoortstraat 66, zal de pop-upstore van “Vive le Vélo” geopend zijn gedurende de maanden juni, juli en augustus. Dit initiatief biedt een unieke gelegenheid om de fietscultuur te omarmen en te genieten van een breed scala aan fietsgerelateerde producten en activiteiten.

Een viering van de fietscultuur:
“Vive le Vélo” staat bekend om het bevorderen van de liefde voor fietsen en het inspireren van mensen om actief te worden op twee wielen. De pop-upstore in Deinze belichaamt deze missie en biedt een diverse selectie van fietsproducten, accessoires en fietskleding. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, de winkel heeft voor elk wat wils.

Deinze, een fietsvriendelijke bestemming:
Als gaststad voor de “Vive le Vélo” pop-upstore bevestigt Deinze haar reputatie als een fietsvriendelijke bestemming. Met prachtige fietspaden, pittoreske landschappen en een actieve fietsgemeenschap, is Deinze de ideale plek om de schoonheid van het fietsen te ervaren. Bezoekers worden aangemoedigd om de fietsvriendelijke infrastructuur te verkennen en te genieten van de prachtige omgeving.

Plan je bezoek:
De pop-upstore van “Vive le Vélo” in Deinze opent zijn deuren op vrijdag 2 juni om 12:00 uur. Het is een perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van fietsen, nieuwe producten te ontdekken en gelijkgestemde fietsliefhebbers te ontmoeten. De winkel zal geopend zijn gedurende de maanden juni, juli en augustus, waardoor er voldoende tijd is om deze unieke ervaring te beleven. Mis deze kans niet om de passie voor fietsen te vieren in de Tolpoortstraat 66 in Deinze!

De pop-upstore van “Vive le Vélo” in Deinze is een niet te missen bestemming voor fietsliefhebbers. Met een scala aan fietsproducten, activiteiten en evenementen, biedt de winkel een unieke ervaring om de fietscultuur te omarmen. Plan je bezoek en ontdek de schoonheid van fietsen in Deinze, een stad die trots is op haar fietsvriendelijkheid.

Velodromen in Deinze – Een weekend vol fietsplezier!

Nog meer reden om enthousiast te zijn over de pop-upstore van “Vive le Vélo” in Deinze! Dit weekend vindt namelijk het evenement Velodromen plaats, een ware viering van fietsplezier. Van 3 tot 5 juni zal Deinze bruisen van activiteiten gericht op alle fietsliefhebbers, jong en oud.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...