CIAC Groep neemt Ford Garage Van den Poel Motors uit Deinze over

Twee eeuwen autogeschiedenis samengebracht

De CIAC Groep nam eergisteren Ford Garage Van den Poel Motors uit Deinze over. “CIAC groep volgt hiermee de globale strategie van Ford die wil inzetten op centralisatie om de toekomstige uitdagingen van de snel evoluerende autobranche aan te gaan.”, zegt Henri de Hemptinne, afgevaardigd bestuurder van de CIAC Groep. “Grotere groepen kunnen meer gespecialiseerde en hoogtechnologische diensten aanbieden waar de klant alleen maar beter van wordt”. Beiden vieren in 2023 bovendien hun 100-jarig bestaan.

Henri de Hemptinne en Filip Van den Poel

Twee eeuwen autogeschiedenis samengebracht

Zowel de CIAC Groep als Ford Garage Van den Poel Motors vieren in 2023 hun 100-jarig bestaan. Het is dan ook bijzonder dat de twee familiebedrijven in dit jubileumjaar de handen in elkaar slaan en 200 jaar ervaring samenbrengen!

Voor de klanten van de Ford Garage in Deinze verandert er niets. Integendeel! Er zijn zelfs heel wat voordelen. Door deze overname is er een grotere stock, zijn er meer demowagens voorhanden en wordt het carrosseriebedrijf mee geïntegreerd. De service, de know how en het team blijven dezelfde. Vanaf juli gaat Felix de Hemptinne, zoon van Henri de Hemptinne, ook aan de slag in Deinze om de integratie mee te begeleiden.

Deze overname betekent een nieuwe mijlpaal voor de CIAC Groep.

““Met onze gezamenlijke 200 jaar ervaring zijn we meer dan ooit klaar voor de toekomst en blij met deze nieuwe stap. De service, de teams en de know how blijven we optimaal inzetten voor al onze klanten”, benadrukken afgevaardigd bestuurder Henri de Hemptinne en manager Filip Van den Poel van Ford Garage Van den Poel Motors.

CIAC Groep, ruim aanbod en sterke service

Naast de verdeling van de merken Ford, Toyota en Lexus kan u bij CIAC Fleet terecht voor leasing en verhuur op lange termijn van wagens. Onderhoud of herstellingen worden steeds efficiënt en professioneel uitgevoerd met originele onderdelen zowel voor eigen merken als andere merken. Verder kunt u bij CIAC Groep terecht voor de aankoop van tweedehandswagens met kwaliteitslabel.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...