Nog vijf keer sfeer en muziek in het Kaandelpark tijdens de Parkies

Zomer in Deinze, daar horen de Parkies bij! Voor de 19e keer staan de gratis concerten garant voor fijne zomeravonden met vrienden, familie en buren. Vanaf 5 juli zijn er zeven woensdagen op rij gratis optredens in het Kaandelpark.

De Parkies Kaandelconcerten zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats bij uitstek voor jong en oud die ten volle van muziek willen genieten in een aangename sfeer. De concertenreeks die door Muzikaal BV en Stad Deinze wordt georganiseerd is dit jaar aan de negentiende editie toe. Vanaf woensdag 5 juli zijn er zeven woensdagen op rij optredens in het Kaandelpark aan de Mouterijdreef in Deinze:

  • 5 juli: Maksim (#LikeMe, Masked Singer)
  • 12 juli: Karen Damen & Topguns (Sean Dhont, John Miles Jr, …)
  • 19 juli: Abba4U
  • 26 juli: Gustaph (Songfestival)
  • 2 augustus: Truephonic (Coco Jr.& Sandrine)
  • 9 augustus: Rocket Guy – Elton John Tribute
  • 16 augustus: Soulbrothers (Wim Soetaer, Charles van Domburg)

“Na deze natte lente snakt iedereen meer dan ooit naar de zomer, maar weer of geen weer, Parkies Kaandelconcerten zijn ondertussen een vaste zomerafspraak in Deinze. Doorheen de jaren mochten we kleppers zoals Raymond van het Groenewoud, Metejoor, Buscemi en Niels Destadsbader in het Kaandelpark verwelkomen. Dit jaar voegen we daar onder meer Gustaph (Eurosong 2023), Karen Damen en Maksim (van The Masked Singer en #LikeMe) aan toe. Het muzikale tuinfeest is uniek in zijn soort en bovendien volledig gratis dankzij de steun van de sponsors en het stadsbestuur. We kijken er opnieuw naar uit om er elke woensdag een gezellige avond van te maken” vertelt Rutger De Reu, schepen van cultuur. 

Kom deze zomer dus genieten van een ijzersterk programma, een uitgebreide bierkaart, verfrissende zomercocktails, een rijk assortiment aan frisdranken en lekkere en zachtgeprijsde snacks.

Je bent elke woensdagavond welkom vanaf 19 uur in het Kaandelpark aan de Mouterijdreef. Dat is het moment waarop de bars en het eetkraam openen. Het optreden start om 20.15 uur en duurt tot 22.30 uur. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15 uur.

Korte kennismaking met de artiesten van de PARKIES 2023 in Deinze:

Woensdag 5 juli: Maksim (Masked Singer, #LikeMe)

Maksim Stojanac is bekend van #LikeMe, waarin hij de rol van Vince Dubois vertolkt. Maksim was vorig jaar ook presentator van The Voice Kids van België, samen met An Lemmens. 

Recent nam hij ook deel aan het programma The Masked Singer, waar hij werd ontmaskerd als Leeuw.

Woensdag 12 juli: Karen Damen (K3) & Topguns

Karen Damen heeft weinig introductie nodig. De ex-K3 zangeres gaat, als voorbereiding voor haar zaalshows in het najaar, het publiek een voorproefje van haar talent voorschotelen tussen 20.15 en 20.45 uur.

Daarna brengen de Topguns de beste nummers uit de jaren ’80. Denk aan INXS, Springsteen, Simple Minds, David Bowie, Phil Collins. Je herkent onder meer Sean Dhont, John Miles Jr en Antony Van Der Wee op het podium.

Woensdag 19 juli: ABBA4U

Al meer dan 10 jaar houdt deze achtkoppige band alle ABBA-hits live en levendig!

Wie kent hun hits niet? Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez vousThe winner takes it all, … Op woensdag 19 juli zullen al deze hits in het Kaandelpark weerklinken. 

ABBA4U is niet de zoveelste coverband. Deze live band zorgt voor een nostalgisch eerbetoon aan de hits van ABBA en staat telkens weer garant voor een memorabele avond vol ambiance voor jong en oud!

Woensdag 26 juli: Gustaph

Tot voor kort was artiest Gustaph relatief onbekend in België. Daar kwam begin dit jaar drastisch verandering in met zijn winst tijdens de preselecties voor Eurosong 2023, waardoor hij ons land vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival in Liverpool met het nummer Because of You, een hymne over zelfaanvaarding en aan mensen die je steunen en inspireren. Gustaph ging al twee keer als achtergrondzanger naar het Eurovisiesongfestival, in 2018 met Sennek en in 2021 met Hooverphonic. Op negentienjarige leeftijd had hij zijn eerste succes onder de naam Steffen met het nummer Gonna Lose You, hetgeen vaak te horen was op Radio 2 en Donna. Hij won dat jaar (2000) met dit nummer trouwens ook de Radio 2 Zomerhit in de categorie Debuut. 

Woensdag 2 augustus: Truephonic met Coco Jr. & Sandrine

Coco Jr. blijft voortdurend zoeken naar nieuwe vormen van muzikaal entertainment. Door de warmte en bezieling van live zang te combineren met de flexibiliteit en dynamiek van een DJ bijvoorbeeld. Platinum clubhits worden naadloos aan elkaar gemixt tot een pittige cocktail van urban pop, dance, soul & electro.  Het enthousiasme en de aanstekelijke dansmoves van DJ Crazy Sir G. gecombineerd met het showmanschap en de live vocals van Coco Jr. en Sandrine zorgen voor entertainment van de bovenste plank.  

Woensdag 9 augustus: Rocket Guy – Elton John Tribute

Meezingen met alle grote hits van Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano. Guy Harris stapt samen met zijn geweldige band in de schoenen van Sir Elton John. Guy brengt een natuurlijke en aangeboren flamboyantie naar de jonge Elton met heldere zang. Ervaar de pianistische energie die de pure rock en roll van Engelands grootste pianist aller tijden definieert!

Woensdag 16 augustus: Soulbrothers

Soulbrothers, dat zijn drie geboren entertainers. Drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als Allemaal) elk podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

Info

www.parkies.be
www.facebook.com/parkiesdeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...