LDC Zeventiendorpen organiseert opnieuw een fietszoektocht

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen organiseert tot 30 september opnieuw een fietszoektocht (50 km) in en rond Deinze. Dit initiatief kent al sinds 2020 een groot succes en wordt daarom herhaald.

Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een zoektocht samen van circa 50 km die start aan Sportcomplex Palaestra in Deinze. Het parcours leidt de deelnemers langs Kruishoutem, Zulte, Oeselgem, Wakken, Dentergem, Machelen, Petegem en Deinze. Deelnemen is gratis en kan tussen 1 juli en 30 september. 

De deelnameformulieren zijn te verkrijgen aan het onthaal in Zeventiendorpen op weekdagen tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur. Op elk formulier staan een aantal foto’s van items en plaatsen die te zien zijn langs het parcours. De bedoeling is om de foto’s in de juiste volgorde te plaatsen zoals men ze tegenkomt. Als extraatje is er een schiftingsvraag. Er zijn vijftien Deinse cadeaubonnen ter waarde van tien euro te winnen. 

“De voorbije zomers kende onze fietszoektocht een groot succes” vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Steeds meer mensen ontdekken het plezier van fietsen. En wat is er leuker om hieraan een extra activiteit te koppelen? Dankzij onze geëngageerde vrijwilligers Rik, Luc en Patrick kunnen we de fietszoektocht terug aanbieden. Deze is geschikt voor elke fietsliefhebber, ongeacht de leeftijd.”

Info

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen

[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...