Kom op zaterdag 26 augustus winkelen in Deinze en maak kans op een cadeaubon van €100

Deinze Winkelstad vzw organiseert terug een Koopzaterdag op zaterdag 26 augustus. Kom die dag winkelen in Deinze en maak kans op een Deinse cadeaubon ter waarde van 100 euro. Er zijn ook diverse unieke koopjes te doen en de deelnemende handelaars trakteren hun klanten op een ijsje en glas cava. Voor de kinderen is er straat- en kinderanimatie voorzien. 

Zin in een dag vol leuke koopjes? Zet zaterdag 26 augustus dan alvast in je agenda! Deinze Winkelstad vzw organiseert terug Koopzaterdag op de laatste zaterdag van de zomervakantie om alle klanten te bedanken. Hét moment om unieke koopjes te doen bij de Deinse handelszaken!

Krijg tijdens het winkelen ook een gratis glaasje cava en een ijsje. Voor de kinderen is er trouwens leuke straat- en kinderanimatie voorzien.

Nog niet helemaal overtuigd? Dan hoor je vast graag dat we op Koopzaterdag 50 cadeaubonnen van 100 euro per stuk weggeven. Iedereen die op 26 augustus komt winkelen maakt kans om zo’n cadeaubon te winnen. Met deze bon kan je in Deinse handelszaken aankopen doen. 

“We werken opnieuw met digitale deelnameformulieren. Klanten kunnen de QR-code scannen en het formulier online invullen. Het blijft ook mogelijk om een papieren formulier in te vullen en af te geven bij de deelnemende handelaars of in dienstencentrum Leiespiegel (Brielstraat 2)”  zegt Hans D’Hulster, voorzitter van Deinze Winkelstad vzw.

We wensen je alvast een fijne Koopzaterdag!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...