Fe(e)stje De Sterrebloem

Komende zaterdagnamiddag 30 september staat op ervaringsgerichte school De Sterrebloem in Meigem het jaarlijkse Fe(e)stje op het programma. Net zoals de voorbije jaren (corona niet meegeteld) zullen het team van de school en de ouders er met vereende krachten een gezellig muzikaal familiefestival van maken.

De focus zal van begin tot eind liggen op sfeer en gezelligheid, waarbij het jaarthema, duurzaamheid, niet uit het oog verloren zal worden. In de namiddag kunnen de kinderen op de speelplaats hun hart ophalen aan verschillende workshops en activiteiten. Bij de vorige editie ging het onder andere om kleien of vilten, een grimestand en een uitgebreid aanbod van volksspelen.

De ouders kunnen aanschuiven bij het taartenbuffet en na een tas koffie of een glas cava is er ongetwijfeld nog tijd om rond te snuisteren op een marktje met tweedehandskleding. Dit gezellige gebeuren krijgt een soundtrack van jazzy en andere toegankelijke muziek.

’s Avonds wordt dit Fe(e)stje afgesloten met een gigapan paella. Die werd vorig jaar leeg gesmuld, waarna de kok van dienst een applaus in ontvangst mocht nemen. Zelfs de regen wist toen geen roet in het eten of water in de paella te gooien.

Dus, kom langs en geniet van een dag vol plezier, muziek en lekker eten op het Fe(e)stje van De Sterrebloem!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...