Weekend van de klant op 30 september en 1 oktober

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt het Weekend van de klant plaats. Tijdens dit feestelijk winkelweekend verrassen deelnemende handelaars hun klanten met een cadeautje of leuke actie. Het stadsbestuur en Deinze Winkelstad vzw organiseren een overkoepelende actie waarbij klanten hun aankoopbedrag kunnen terugwinnen in Deinze cadeaubonnen. 

“Het Weekend van de klant is dé kans voor Deinse handelaars om hun klanten te verwennen. Als stadsbestuur willen we daar aan bijdragen. Dat doen we met de actie die we samen met Deinze Winkelstad vzw organiseren” vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. Tijdens het weekend van 30 september en 1 oktober kunnen klanten hun aankoopbedrag terugwinnen in Deinze cadeaubonnen, met een maximumbedrag van 100 euro. 

De deelnemende handelaars zullen krasloten uitdelen aan de klanten. Kras je als klant drie dezelfde symbolen dan heb je een winnend lot in handen en win je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van Deinze cadeaubonnen. De Deinze cadeaubonnen kunnen opgehaald worden op vertoon van een winnend lot en aankoopbewijs van de deelnemende handelaar in dienstencentrum Leiespiegel, bij de dienst Lokale Economie (Brielstraat 2). 
Een lijst van de deelnemende handelaars vind je op www.deinzewinkelstad.com/nl/aanbod

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...