Een Halve Eeuw KSA Ahoy Vinkt: Een Feest van Jeugdige Geestdrift

Stel je voor: houten tafels en stoelen versierd met kleurrijke vlaggen, een sfeer van opwinding die de lucht vult, en de stralende glimlach van de jongeren van KSA Ahoy Vinkt die zich met hun vereniging reeds vijftig jaar vrijwillig inzetten om de jeugd van Vinkt en omstreken een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dat is KSA Ahoy Vinkt in een notendop.

Dit jaar vieren ze hun gouden jubileum, en dat willen ze groots aanpakken. Ze willen hun werking extra in de bloemetjes zetten, en daar hebben ze jullie hulp bij nodig. Want iedereen mag weten dat hun jeugdbeweging al vijf decennia lang jongeren samenbrengt, hen laat groeien en bloeien, en hen onvergetelijke herinneringen bezorgt die een leven lang meegaan.

Daarom nodigen ze jullie allemaal uit om op zaterdag 13 april samen met hen terug te kijken op de hoogtepunten van de afgelopen vijftig jaar tijdens hun grandioos jubileumfeest. Het wordt een dag vol nostalgie, viering en vooral: samenzijn.

Wat staat er op het programma? Ze hebben voor elk wat wils. Voor de speelse geesten organiseren ze een spannende KSA-Quiz, waarbij kennis en kameraadschap hand in hand gaan. De jongsten onder hen kunnen zich vermaken met een uitgebreid programma van kinderanimatie, waarbij ze nieuwe vrienden kunnen maken en avonturen kunnen beleven.

En laten we de muziek niet vergeten! Ze hebben live optredens van lokale talenten zoals Op’t Gemakske en Juicy Jane. En natuurlijk gaat dit alles gepaard met een ruim aanbod aan heerlijke spijs en drank, zodat niemand met een lege maag of dorstige keel hoeft te vertrekken.

Dus, markeer 13 april in jullie agenda’s en kom samen met hen het vijftigjarig bestaan van KSA Ahoy Vinkt vieren. We hopen jullie allemaal daar te zien, klaar om samen te genieten van een dag vol leute.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...