RSC The Handles 2x maal brons op provinciale kampioenschappen

Vorig weekend werden de provinciale A-kampioenschappen gesprongen in Zele. RSC The Handles nam met 4 teams deel en kwam tevreden terug naar Deinze.

2 bronzen medailles was de buit die de skippers terug brachten. Het junior mixed team met Matteo Cocquyt, Louka Dejaegher, Marit Deraedt, Thor Deraedt en Noor Vandevelde werden derdes en zullen zeker proberen om dat nog beter te doen op het BK binnen twee weken. Een degelijke wedstrijd met toch enkele werkpuntjes. Maar deze jonge skippers hebben heel wat in hun mars. 

Velika De Jaeger, Rani Coppejans, Fien Cocquyt, Jodi Devolder, Lowie Bouvijn en Rogier De Boever draaien al lang mee op het hoogste niveau. Maar ze zijn het nog niet verleerd. Dat bewezen ze met opnieuw een derde plek en een selectie voor het Belgisch kampioenschap. Het spreekt voor zich dat ook zij niet willen springen voor minder. Er volgen nog twee intensieve trainingsweken om dan de kers op de taart te zetten.

Op naar het BK dus waar het opnieuw spannend zal worden. Daar springen de skippers niet alleen voor een podiumplaats maar ook voor een ticket richting Europese kampioenschappen. 

#wecanhandleit

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...