Roeiende Kazouvrijwilligers op de Leie

Op zaterdag 4 mei 2024 organiseert Kazou Leie & Schelde een meeslepende roeiwedstrijd. Verschillende Kazouvrijwilligers zullen tegen elkaar strijden op de prachtige Leie. “Het belooft een dag vol spanning, teamwork en verbroedering te worden op het Sint-Poppoplein in Deinze”, aldus Sil De Nys.

Van 11 uur tot 17 uur zullen toeschouwers getuige zijn van een adembenemende strijd tussen de teams, die hun vaardigheden en uithoudingsvermogen testen in uitdagende races op de Leie.

Naast het opwindende roeispektakel kunnen bezoekers genieten van een scala aan randanimatie en verfrissende drankjes terwijl ze langs de oevers van de Leie vertoeven. “Als je even wilt genieten is Waterzooi de plaats waar je moet zijn!”, zegt Sil.

Het evenement wordt georganiseerd door 6 gepassioneerde vrijwilligers van Kazou Leie & Schelde. Hun doel is om alle monitoren van Kazou vzw samen te brengen voor een dag vol plezier, sportiviteit en samenhorigheid. 

Kom 4 mei zeker langs op het Sint-Poppoplein in Deinze voor de tweede editie van Waterzooi. “Of je nu komt roeien, kijken of gewoon genieten van de sfeer, deze dag belooft een van de hoogtepunten van het jaar te worden!”, aldus Sil De Nys.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...