Primeur! Bockstaele Brewery: De nieuwe bierbeleving in Deinze zoekt hulp! #crowdfunding

Binnenkort zal Deinze een echte brouwerij kunnen kunnen verwelkomen: Bockstaele Brewery! Hoewel de brouwerij nog in de maak is, delen ze nu al graag hun passie voor ambachtelijk Belgisch bier met ons.

Een nieuwe brouwerij in het centrum van Deinze

Bockstaele Brewery staat op het punt om hun eigen brouwerij te bouwen, waardoor ze hun proef brouwsels op grote schaal kunnen brouwen. Ze hebben een ambitieus doel voor ogen: met behulp van een crowdfundingcampagne willen ze €250.000 inzamelen om brouwketels en vergistingstanks aan te schaffen. Zo kunnen ze in het centrum van Deinze echte lokale biertjes brouwen en aanbieden.

Hoewel ze nog niet operationeel zijn, hebben ze al verschillende heerlijke bieren ontwikkeld die binnenkort worden onthuld. Denk aan een verfrissende pils die je dorst lest op een warme zomerdag, een krachtige IPA die je smaakpapillen laat dansen, en een diepe, rijke stout voor de liefhebbers van donker bier. Daarnaast werken ze aan nieuwe creaties, zoals een smaakvolle tripel en een mysterieus donker bier met karakter.

Help met de namen voor de biertjes!

Ze zijn op zoek naar jouw creativiteit en lokale kennis om hun bieren van passende namen te voorzien die de Deinse ziel weerspiegelen. Heb je een briljant idee? Deel het met hen en word mede-architect van Bockstaele Brewery!

Ze zoeken dus namen voor 5 biertjes:
Een naam voor hun verfrissende pils, een naam voor hun krachtige IPA en hun stout bier. En dan nog een naam voor hun tripel en een donker biertje.

Word deel van hun reis

Jouw steun is essentieel om hun droom waar te maken. Sluit je aan bij hun crowdfundinginspanningen en word een partner in hun avontuur. Samen kunnen we van Deinze een bestemming maken die trots is op zijn eigen lokale brouwerij en een levendige biergemeenschap.

Dus, laten we elkaar ontmoeten bij de langverwachte opening van Bockstaele Brewery, waar we zullen proosten op het succes van hun bieren en op een veelbelovende toekomst vol Belgische smaken en gemeenschap in Deinze.

Proost op Bockstaele Brewery – Waar bierpassie tot leven komt!

Steun hun crowdfunding actie hier – https://steunactie.be/actie/micro-brouwerij/-33147a

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...