Deinze Winkelstad verwent de papa’s


Ter gelegenheid van Vaderdag krijgen papa’s die op zaterdag 8 juni in Deinze komen winkelen na vertoon van hun kasticket een gratis streekbier, spritz of een mocktail. De dranktrucks bevinden zich op de Markt, in de Tolpoortstraat en aan De Knok.

Deinze Winkelstad vzw trakteert papa’s en hun huisgenoten op een gratis streekbier, Filliers spritz of een mocktail als ze op zaterdag 8 juni komen winkelen bij een handelaar in Deinze en na vertoon van hun kasticket. De dranktrucks bevinden zich op de Markt onder de luifel, in de Tolpoortstraat ter hoogte van de fitnessclub en aan De Knok.

Deze actie komt tot stand dankzij de sponsoring van Brouwerij Kru, Buysse Beer, Sint Canarus en Filliers.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...