61 jarige man uit Deinze omgekomen

Op de Oudenaardsesteenweg in Burst kwam dinsdagavond omstreeks 19 uur een 61 jarige man uit Deinze bij een ongeval om het leven. De man, die goederen moest leveren kwam van achter een voor de rode lichten stilstaande vrachtwagen om de baan te dwarsen. Toen hij de Steenweg overstak waren de lichten reeds naar groen overgegaan waardoor een BMW, die in de richting Oudenaarde reed, bestuurd door een man uit Zottegem, aanzette. Deze laatste werd plots geconfroteerd met de overstekende voetganger en stond machteloos toen de man uit Deinze in de voorruit van zijn voertuig terecht kwam. Omdat de omstandigheden van het ongeval niet helemaal duidelijk waren stelde het parket van Dendermonde een deskundige aan die in de avond nog ter plaatse kwam. De ziekenwagen van brandweer Herzele en mug OLV Aalst kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd nog overgebracht maar overleed kort nadien. Politie zone Lede eveneens ter plaatse. Steenweg werd geruime tijd afgesloten voor alle verkeer.

Active Image

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...