‘Deinze lacht’ nog een keer

Deinze lachtEr is een tweede editie op komst van 'Deinze lacht', het succesvolle zaterdagavondlijke humorfestival, georganiseerd door de VTB-VAB afdeling Deinze, in samenwerking met de Vooruit en de stad Deinze. Alle optredens grijpen plaats in zaal Palace op de Markt van Deinze.

Sara Van Hoezen, tot voor kort lerares aan de kunstacademie van Deinze, bijt  met 'Cellofaan' op 24 november de spits af. 'Beter dan nooit tevoren' is de productie van Schedelgeboorten, die in Deinze wordt gebracht op 15 december.
De twee andere voorstellingen vallen in 2008 en worden uitgevoerd door de Nederlanders Stenzel & Kivits met hun 'The Perfect Concert Part II' op 19 januari en de Dames voor Na Vieren (ook al Nederlands) op 16 februari met 'Hijgende Hakken'. 

Organisator Peter Lafosse laat weten dat er voor alle vier de voorstellingen nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, die enkel en alleen kunnen worden gereserveerd in het Jetaircenter, Gentstraat  41, tel. 09/386.65.00. Er is een website gemaakt www.deinzelacht.be waar men terecht kan voor bijkomende info.

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...