Oproep om ‘t Doornhammeke in Zevergem niet te kopen

Dit staat vandaag te lezen op de website van Radio Canteclaer: "Geert De Cocker en Paulette De Waele vragen alle geïnteresseerde kopers om het Zevergems Scheldecafé 't Doornhammeke niet te kopen. De neef en zus van de eigenaars, Gilbert en Antoinette De Cocker-De Waele, deden hun oproep vanmorgen voor de radio Canteclaer microfoon, daags voor de 2de verkoopdag. Morgenmiddag immers wordt 't Doornhammeke opnieuw te koop aangeboden tijdens de 2de verkoopdag."


Geert De Cocker deed tijdens de eerste verkoopdag al een emotionele oproep aan de aanwezigen om geen bod uit te brengen, er bood zich toen geen enkele koper aan. Ook nu hoopt het tweetal dat de waarde van het Scheldecafeetje op nul blijft staan, zodat de bejaarde eigenaars er tot hun dood kunnen blijven wonen.
De oproep in de studio's van radio Canteclaer om het Doornhammeke niet te kopen werd ook gefilmd door een VRT-cameraploeg. Die maakte opnames in de regio voor een nieuwe reeks van het programma "Het leven zoals het is – huis te koop".

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...