Idoolfinalist uit deinze trekt Lazy Friday op gang

Vanaf februari tot mei 2008 organiseert de culturele jongerenvereniging Cultuurschok een gloednieuwe concertenreeks in De Rekkelinge in Deinze onder de titel Lazy Friday. Deze concerten worden gestart op vrijdag 9 november met een optreden van onder meer Tom De Bie (Idoolfinalist). Het is de eerste keer dat een project in Deinze zoveel aandacht besteedt aan een kwalitatief programma rond onder meer ska, kleinkunst, blues, en singer-songwriters.

Cultuurschok slaagde erin verschillende Belgische artiesten te strikken, onder wie Roland en Eva De Roovere. Op vrijdag 9 november vanaf 20u30 is er een avondvullende show in de zaal Rekkelinge met talent uit Deinze.

{mosmap width='500'|height='400'|lat='50.986531'|lon='3.537104'|zoom='4'| zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'| showMaptype='1'|overview='0'|text='Zaal Rekkelinge'|lang=''}

Zaal Rekkelinge, D. Delcroixstraat 1 in Deinze
Info tel. 0499-19.02.23. of www.music-at-deinze.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...