Sinterklaasintocht

SinterklaasOp zaterdag 17 november is het opnieuw zover, Sinterklaas bezoekt samen met een tiental pieten Deinze. De Sint wordt verwacht met de boot aan de Leiedam (achterkant OLV kerk) omstreeks 14u. Daar zal hij begeleid worden naar het podium dat opgesteld staat aan de achterkant van de kerk. Er is animatie voorzien en de kinderen krijgen allemaal lekkers en zoet!

Vanaf 15u zal de Sint met zijn gevolg richting centrum vertrekken voor een heuse optocht. De Sint zal vergezeld worden door ruiters en de Harmonie zorgt voor de vrolijk noot.

Het traject dat zal worden afgelegd ziet er als volgt uit: Emiel Clausplein – Kaaistraat – Gentpoortstraat – Guido Gezellelaan – Gentstraat – Kortrijkstraat met draai voor het rondpunt – Kortrijkstraat – Tolpoortstraat – Markt (kant stadhuis en draaien aan fontein) de stoet ontbindt zich dan voor de Leiebrug.

>>> Bekijk hier de route (blauwe lijn)

We verwachten alle kinderen klein en groot!

Info? Sofie De Wilde – Stedelijke Jeugddienst – [email protected]

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...