SK Deinze heeft een nieuwe trainer

Kmsk deinzeIets vroeger dan verwacht heeft SK Deinze een nieuwe trainer. Het wordt René Verheyen, wiens naam al een paar dagen circuleerde. Hij traint het eerste elftal tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een seizoen extra. René Verheyen werd een kleine twee jaar geleden samen met Jan Ceulemans en Franky Vanderelst ontslagen bij Club Brugge.

"Na mijn ontslag heb ik toch nog een prachtige tijd beleefd", vertelt Verheyen op de site van Sporza. "Ik hield me bezig met de kleinkinderen, ik fietste en genoot van het weer. Maar na één jaar begon het te kriebelen. Deinze heeft een jong team dat zo hoog mogelijk wil eindigen. Woensdag zie ik het voor de tweede keer spelen. Een doel is me niet vooropgesteld, de linkerkolom is goed. Ik ga nog met mijn hulptrainer spreken. Die kent de ploeg heel goed. Ik ben nooit meer naar Club geweest en zal dat voorlopig ook niet doen, maar zeg nooit nooit. Deinze is nu mijn uitdaging. Ik word 56 en wil me amuseren."

www.kmskdeinze.be

Stefaan De Groote

{mosmap width='100%'|height='400'|lat='50.983965'|lon='3.520346'|zoom='4'| zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'| showMaptype='1'|overview='0'|text='kmskdeinze'|lang=''}

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...