Komt miss België 2008 uit Vinkt?

Morgenavond is het de finale voor de twintig kandidaten voor miss België 2008. Eén van die twintig is Delphine Vermeersch uit Vinkt. Meer nog, volgens sommige 'kenners' zal het een kandidate uit Oost-Vlaanderen of Luik worden. Zij scoren blijkbaar het beste in de polls. Op een bepaald ogenblik stond Delphine helemaal bovenaan.

Stemmen kan nog tot vanavond. Sms naar 3130 voor de kandidate die volgens u het kroontje mag binnenrijven. Eerst typt u MB en dan het nummer van uw favoriete kandidate. De resultaten van de wedstrijd tellen voor 10 procent mee om te bepalen welke meisjes in de finale doorstoten naar de top tien. U kan nog tot vanavond stemmen. Delphine Vermeersch heeft het nummer 13. U kan een reis voor twee personen winnen naar Egypte…. in gezelschap van miss België 2008.

http://www.missbelgie.be/editie2008/delphine_vermeersch.htm

www.delphinevermeersch.be

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...