One colour Bouquets

deinze - Kristof de waeleKristof De Waele (34) is met zijn bloemstukken een vaste en gewaardeerde gast geworden op internationale bloemenhappings in het Verre Oosten. Eerder verscheen een bijdrage over hem in het boek 'Fine Fleur, Gentse Floraliën en Bloemsierkunst' dat ongeveer een jaar geleden werd uitgegeven door Lannoo.

Nu gaat hij nog een stap verder door zelf een boek samen te stellen in opdracht van de Stichting Kunstboek uit Oostkamp . Kristof werkte hiervoor samen met de Amerikaan David Ragg en de Nederlander Gary Loen. De foto's voor België zijn genomen door Joris Luyten. 'One coulur Bouquets' illustreert zestig boeketten met bloemen van één bepaalde kleur.

Kristof is een telg van een bekende familie in Deinze. Zijn grootvader was jarenlang apotheker in het centrum van Deinze en zijn vader Dirk en oom Jan zijn altijd nauw betrokken geweest bij het wel en wee van de voetbalvereniging SK Deinze.

Het boek is verkrijgbaar in de winkel van Kristof De Waele in de Kapellestraat 19 in Astene. Meer inlichtingen op de website www.kristofdewaele.be

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...