Ongeval Oude Heirbaan – Grammene

Op de Oude Heirbaan in Grammene kwam maandagvoormiddag een 38-jarige man met zijn wagen langs de kant van de weg terecht. De man reed met een vervangwagen van zijn garage en miste zijn bocht ter hoogte van de Verlorenhoek. Daarbij kwam hij naast de weg terecht en ramde een verlichtingspaal. De paal viel dwars over de weg waardoor geen enkel verkeer meer mogelijk was. De wagen kwam tot stilstand in een veld. De chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar er was geen levensgevaar. Zowel brandweer als Eandis kwamen eraan te pas om de weg terug vrij te maken. Ook infrabel kwam ter plaatse aangezien het ongeval vlak bij een spoorwegoverweg gebeurde. De werken duurden tot in de late namiddag. Enkele buurtbewoners zaten al die tijd zonder electriciteit.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...