Kerstboomverbranding en nieuwjaarshappening.

Reeds voor het achtste jaar organiseert de Opperdekenij samen met het Feestcomité Petegem Sporttief en het stadsbestuur van Deinze op zondag 13 januari om 17h op de parking van KMSK te deinze een nieuwjaarshappening met bijhorende kerstboomverbranding.

Hierop is iedere Deinzenaar natuurlijk van harte welkom.

Zelf nog een kerstboom liggen? Breng hem dan gerust naar naar de parking van KMSK Deinze en dit tot zondag 13 januari om 15h.

Diverse dekenijen organiseren ook zelf een kerstboomophaling. Op die manier moet je niet noodzakelijk je kerstboom brengen tot de KMSK parking. Deze kerstbomen kunnen achter gelaten worden vanaf vrijdag 11/01tot en met zaterdagavond 12/01.

– Dekenij Station: in de omgeving van V&G Sensory
– Dekenij Tolpoortstraat: op het pleintje aan het postgebouw
– Dekenij Markt: op de middenberm ter hoogte van Café Gentlemen
– Dekenij St. Paulus: op de parking aan het politiecommissariaat
– Dekenij Astene: aan Zaal Ten Hove
– Dekenij Kortrijkstraat: aan achterkant kerk Martinus

Tijdens de nieuwjaarshappening zal naast de diverse prijswinnaars ook de hoofdwinnaar van de eindejaarsactie bekend gemaakt worden.

Net zoals de vorige jaren zal er opnieuw een pendeldienst voorzien worden door “De Globetrotter” vanaf 16h30 en dit om de 15 à 20 min met volgende opstappplaatsen: Palaestra – Taverne James – De Globetrotter – Stadhuis – 't Hoveke – BLO Kouter – Astene (Duvelke)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...