Nieuwjaarconcert Bevers Harmonieorkest in de Brielpoort

Toen de Koninklijke Fanfare 'De Leievrienden' van Beveren-Leie (Waregem) in 1987 haar 60-jarig bestaan vierde, werd beslist om de fanfare om te vormen tot harmonie. Onder leiding van de nieuwe dirigent Bert Decavel werd de toenmalige fanfare op enkele jaren tijd uitgebouwd tot een harmonieorkest van internationale allure met ongeveer 95 leden, hoofdzakelijk jonge muzikanten. De jongste jaren heeft het orkest zich ontwikkeld tot een symfonisch blaasorkest met een opmerkelijk palmares en met als hoogtepunt het wereldkampioenschap in eerste divisie in Kerkrade in 2005.

Het is dat orkest dat op zaterdag 12 januari om 20u te gast is voor een nieuwjaarsconcert in zaal Brielpoort in  Deinze. Het concert krijgt extra uitstraling door schitterend solowerk van Stef Pillaert, een talentvolle solist op euphonium in Cantiphonia van Bert Appermont. De toegangsprijs is 11euro/10euro vvk en de organisatie in handen van Vakantiegenoegens Deinze.

http://www.beversharmonieorkest.be   en www.vakantiegenoegens.be/deinze

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...