Ongevallen Tieltsesteenweg

Vrijdagmorgen rond 6.45u gebeurden er enkele ongevallen op de Tieltsesteenweg, thv het kruispunt met de Dentergemstraat. Er lag een dikke smurrie die de rijweg spekglad maakte. Op sommige plaatsen lag de brij wel 5 cm dik. De weg werd voor enige tijd afgesloten.
Twee motorijders kwamen ten val, gelukkig zonder grote schade. Minder goed verging het met een wagen van de post die in de gracht belandde. Ook een bromfietser kwam ten val. Deze laatste werd voor verzorging naar het ziekhuis overgebracht.
De brandweer had zijn handen vol om het goedje op te ruimen. De smurrie vormde een spoor via de Kouter, de volhardingslaan en de Gaversesteenweg.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...