Dancing isn’t what you do, it’s who you are!

VID is een pasgeboren dansclub  en staat voor Very Important Dance-school. Waarom "heel belangrijk "? Dansen betekent voor Elke Blancke ontzettend veel. Dansen is een manier van leven, jezelf uiten, omgaan met anderen, inleven in muziek, emoties, cultuur, op een ontspannende en creatieve manier met je lichaam bezig zijn,…

{youtube}0KubJnMxxJg{/youtube}

Na een opleiding van 6 jaar humaniora, 3 jaar regentaat lichamelijke opvoeding/ bewegingsrecreatie met uitdieping dans is Elke aan het werk als deeltijds medewerkster op de sportdienst in Wielsbeke. Niet alleen dansen maar sport algemeen staat centraal in haar leven. Omgaan met mensen, jeugd, kinderen en vooral… hen iets kunnen bijbrengen geeft haar de meeste voldoening. Na 4 jaar gewerkt te hebben in danssalon Leiedal te Deinze begon het te kriebelen om zelfstandig een dansclub op te richten en vandaar de geboorte van de VID-school. De danschool is gevestigd in het Fitnesscentrum Kalypso, Toekomststraat 16, 9800 Deinze (Petegem). Elke kan telefonisch worden bereikt via 0494/15.49.95 of op haar website www.vid-school.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...