Campagne ‘Feest proper’

Binnenkort zijn er Deinse Feesten en starten de Kaandelconcerten. Maar kermissen en openluchtconcerten zorgen jammer genoeg voor heel wat extra afval en veel werk voor de betrokken stedelijke diensten. Vandaar de zeer terechte oproep om de feesten proper te houden.

In Deinze is sinds vorig jaar een werkgroep 'proper Deinze' actief die de strijd aanbindt tegen allerlei vormen van afval. Rondzwervend afval, hondenpoep en overvolle vuilnisbakken zorgen inderdaad voor irritatie en onveligheidsgevoelens. Met deze affichecampagne wil de werkgroep proberen om de mensen te sensibiliseren.  

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...