Dolce cioccolata of een chocoladetoer met vespa langs Astene

Sample ImageIn Toscane kun je een wijntoer maken met de vespa, maar dankzij Johan Mertens bestaan er ook vespatochten in Vlaanderen. Eén van die trips passeert in Astene. Het gaat om de chocoladetoer. 

"De Vespatrip begint in Brugge, waar je het chocolademuseum bezoekt, gaat dan naar Deinze, waar een chocoladeproefsessie met een echte chocolatier op je wacht, en sluit af in Gent, waar je bij een heerlijke kop chocolademelk wordt ingewijd in het proces van chocola maken. En dat voor de zoete prijs van 169 euro. Het is ook mogelijk om deze en andere Vespatrips als cadeaucheque te geven" vertelde Johan Mertens onlangs in Het Belang van Limburg.

Die Deinse chocolatier is natuurlijk De Zwarte Vos, ambassadeur van de chocolade in ons land. 

Gegidste Vespatrips: 0477/41.26.74, [email protected], www.vespatrips.be 
Stefaan De Groote – Foto: vespatrips.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...