Korte berichten

12-08-2008 Criminaliteit De voorbije nacht hebben onbekenden een steen gegooid in een raam aan de voorzijde van het Hoofdcommissariaat van de politiezone in de Centrumlaan te Deinze. Ook het verlichtingspaneel met het logo van de politie werd vernield.


10-08-2008 Criminaliteit Zondagnamiddag werden tijdens de afwezigheid van de bewoners twee inbraken in een woning gepleegd.In de Winkelstraat te Astene werd de verandadeur en de achterdeur van de woning opengebroken. De ganse woning werd doorzocht. Er werden juwelen en een geldsom ontvreemd. In de Pachthofstraat werd een raam aan de zijkant van de woning geforceerd. Er werden een aantal muntsstukken gestolen. In beide gevallen gingen de daders zeer bruut te werk.


09-08-2008 Varia Zaterdagnacht voerde de PZ Deinze-Zulte snelheidscontroles uit op de Emiel Clauslaan, de Tieltsesteenweg en de Grote Steenweg. 291 bestuurders werden gecontroleerd, 49 reden te snel (15 %).De hoogste snelheden werden genoteerd op de Tieltsesteenweg : 138, 114 en 113 km/uur.


09-08-2008 Verkeersongevallen Voor de wielerwedstrijd te Vinkt werd een 17-jarige renner uit Deinze aangereden door een personenwagen. De bestuurder stapte uit, zei dat de koers nog niet begonnen was en zette zijn weg verder. Getuigen konden de nummerplaat van het voertuig noteren. De eigenaar is afkomstig van Aalter. De renner werd licht gewond.


09-08-2008 Verkeersongevallen Een 19-jarige bestuurder van een personenwagen kwam langs de Staatsbaan te Zulte in de gracht terecht. Volgens de bestuurder werd hij aan hoge snelheid door een voertuig ingehaald en diende hij uit te wijken.Een 17-jarige passagier uit Lede werd licht gewond.


08-08-2008 Verkeersongevallen Op de Grote Steenweg te Zulte deed zich vrijdagavond een zwaar verkeersongeval voor.Om ongekende reden week de bestuurster van een personenwagen af van haar rijstrook en kwam frontaal in botsing met een tegenligger.De 43-jarige bestuurster uit Zulte werd zwaar gewond. In het aangereden voertuig werden de 42-jarige bestuurder, zijn 43-jarige echtgenote en een 19-jarige zoon licht gewond.


08-08-2008 Criminaliteit Tijdens de nacht van woensdag op donderdag hebben onbekenden vier houten paaltjes welke aan de oever van de Leie stonden ter hoogte van het museum uitgetrokken. Er werd gepoogd de paaltjes in brand te steken. Nadien werden ze in de Leie gegooid. De paaltjes waren geplaatst op de aanmeerplaats van de rondvaarten op de Leie. Ook in de kerk in Astene werd vandalisme gepleegd, waarschijnlijk door een aantal jongeren uit de buurt. Volgens de pastoor gebeurde dit reeds voor de derde maal.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...