Nieuws uit de regio

Zaterdagmorgen 2 augustus kwamen een minibus en een personenwagen frontaal in aanrijding met elkaar. In de minibus, een taxi voor luchthaventransport, zaten 7 personen van dezelfde familie die terugkwamen van een reis. Zij en de chauffeur kwamen er met lichte verwondingen vanaf.
Slechter ging het met de chauffeur van de personenwagen. De man geraken ernstig gekneld. De brandweer van Deinze en Gent had een 20min nodig om de man uit het wrak te krijgen. Hij werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd naar Maria-Middelares in Gent. Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse. Hij oordeelde dat de taxibestuurder zou zijn afgeweken van zijn rijbaan. De man bleek niet gedronken te hebben.

Zaterdagmiddag merkte iemand op de parking van het station een auto op die brandstof lekte. De brandweer werd ter plaatse gestuurd om het brandgevaar te neutraliseren en het goedje op te ruimen.
Er is een vermoeden dat het om kwaad opzet.

Zondagavond 3 augustus rond 20.15u merkte een treinbestuurder, die in het station van Deinze voorbij kwam, een rookpluim op uit een apartement in de ommegangstraat. De brandweer werd gealarmeerd en rukte uit met 4 wagens. Bij nader onderzoek ter plaatse bleek het te gaan om een BBQ die op het balkon was opgesteld.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...