Bikinians winnen tweede Made Contest

In een sterk bezette finale wonnen de Bikinians vrijdagavond 1 augustus het pleit in de Made Contest van Cultuurschok. De andere finalisten waren Dillian en The Mob Stories. De singer ? songwriter Dillian kon met intimistische liedjes en een perfecte performance het publiek wel bekoren. Ook het groovy en swingende optreden van de funkgroep The Mob Stories viel in de smaak.

Toch waren het de Bikinians die aan het langste eind trokken. De band bracht in zaal Palace sensuele, minimalistische muziek die de mensen meteen aan het dansen kreeg. De set hield het midden tussen de British beat van de jaren 60 en de surf rock van Onkel Sam.
De Bikinians kregen een cadeaubon van 100 euro bij muziekwinkel Piens (Deinze), een muzikaal pakket ter waarde van 50 euro bij Freeez (Deinze) en een optreden in de omgeving van Deinze.

De twee andere finalisten kregen een muzikaal pakket ter waarde van 100 euro bij Freeez (Deinze) en een optreden in de omgeving van Deinze. The Mob Stories kregen van een speciale jury ook de urban prijs toegekend en spelen dus zeker op het urban jazz festival Zijspoor, volgend jaar in het station van Deinze.

Met de spetterende finale tijdens de avondmarkt van de Deinse feesten, viel het doek over een succesvolle tweede editie van de Deinse tegenhanger van de Jonge Wolven. De werkgroep Made van Cultuurschok kijkt al uit naar een derde editie volgend jaar.
De winnaars kan je hier beluisteren -> http://www.myspace.com/dillianmusic 

Meer info en foto's van de MADE contest kan je vinden op www.music-at-deinze.be
Bron: www.cultuurshok.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...