Onweer zorgt voor problemen in heel de provincie

De hele regio is de voorbije nacht getroffen door zwaar onweer met overvloedige regenval. De brandweer had de handen vol met ondergelopen straten en kelders.

Het onweer zorgt ook voor veel problemen met het treinverkeer: volgens woordvoerder Frederic Petit van Infrabel zijn er vertragingen tot een halfuur. Die zijn het gevolg van een blikseminslag op een bovenleiding in Kortrijk, waardoor tijdelijk maar één spoor gebruikt kan worden. Daar zijn vervangende bussen ingelegd. Op de lijn Lichtervelde-Tielt-Deinze zijn twee overwegen dicht door blikseminslag en er is geen verbinding van Doornik naar Lille-Flandres. De vertragingen zullen wellicht nog uren duren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...